REGIO - KICK OFF EVENT SAMENWERKINGSOVEREENKOMST VDAB

Onder het motto "Wil je snel gaan, ga dan alleen. Maar wil je ver gaan, ga dan samen" werd er dit jaar opnieuw een netwerkactie georganiseerd in kader van de regierol sociale economie Maasland.

Het doel van deze jaarlijks verplichte actie was tweeledig: we wilden de deelnemers niet alleen informeren over de samenwerkingsovereenkomst die de Maaslandse lokale besturen met VDAB zullen afsluiten. We wilden ook input verzamelen rond knelpunten en good practices die de deelnemers ervaren bij hun samenwerking. 

Wanneer je amper kan volgen wat er aan tafel gezegd wordt, weet je dat je te maken hebt met een groep gedreven mensen. Na een interessante toelichting met arbeidsmarktindicatoren door Katia Grosemans van VDAB, volgde een geanimeerde brainstormsessie met de deelnemers. 

Van al dat werken en brainstormen krijg je natuurlijk honger. Daarnaast was het wegens de coronapandemie al geruime tijd geleden dat we elkaar fysiek konden ontmoeten. Daarom werd er afgesloten met een gezellige netwerkreceptie en heerlijke barbecue. 

Heel erg bedankt aan Katia Grosemans voor de interessante toelichting, maar ook aan Terland voor de prachtige locatie en het heerlijke eten. En last but not least aan alle deelnemers voor hun gedrevenheid, enthousiasme, en input!

Meer informatie over de samenwerkingsovereenkomst met VDAB lees je in dit nieuwsbericht

Gepubliceerd op woensdag 20 oktober 2021 9 u.